17 Mayıs 2011 Salı

Yeni Hikayelerin Başlangıcı...

İlkini İtalya'da gerçekleştirdiğimiz Critical Mess adlı projenin ikinci ayağını yapacağımız daha o zamanda belliydi.. İtalya'daki projede epeyce bir gaza gelmiş olan ben, 2. sini yazacağım projenin diye ortaklarla konuşmaya başlamıştım bile.. Gerçekten de yazdık ve projemiz Türk Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi. Şubat ayından bu yana çalışmalarımızı yürütüyoruz.


Geçtiğimiz hafta sonu, ekip liderlerinden Sonata , Elodie ve Joe İzmir'deydi Ön Hazırlık Ziyareti için.. Ayrıca derneğimizin AGH gönüllülerinden Firuze de -şu an AGH yaptığı kendi kurumunu temsilen- bizimleydi.



Ön Hazırlık Ziyareti, gençlik değişimlerinde , projeden belli bir süre önce ekip liderleri ile ev sahibi ülkede yapılan iki günlük bir toplantı.Liderler program üzerinde konusurlar , fikir paylaşırlar ve kuralları aktiviteleri belirlerler Önemini bu kez daha iyi kavradığım bu ziyaret projemizin şekillenmesi ve son durumunu alması açısından oldukça verimliydi.
2009 senesi Eylülünde Toskana'da birlikte yaklaşık iki hafta geçirdiğimiz arkadaşlarımızla yeniden buluşmak, eski günleri yad etmek ve gelecek için yeni adımlar atmak gerçekten çok güzeldi. Asıl hikayeler tabii proje süresince yazılacak...5-14 Haziran tarihlerinde Gümüldür'de gerçekleşen çevre ve sürdürülebilir kalkınma temali projemizin gün gün özetleri ve fotoğrafları proje süresince yayınlanacak;

şu adresten takip edebilirsiniz:http://www.criticalmess2.blogspot.com/

Büşra Güder

İzmir-2011














































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder