17 Eylül 2019 Salı

Siz Hala Gönüllü Olmadınız mı?




Aranızda hala uluslararası gönüllülük programları ile tanışmayan kaldı mı ?



10 yılı aşkın süredir, TREX-EVS Gençlik Derneği olarak elimizden geldiğince, çok gönüllüye ulaşıp onları gönüllü programları ile tanıştırdık, gönüllülük macerasına katılmalarını sağladık. Bununla birlikte, eski adı AGH olan yen adı ile European Solidarity Corps programının tanıtım elçiliğini gönülden yapan gönüllülerin de paylaşımlarını sizlerle buluşturmaya çalıştık.

Bunlardan biri de Ergün Yavuz. Eylül 2018'de, Slovenya'da başlayan AGH macerası bir yıl sürdü. Yerelinde yaşayan Roman Çocukları için aktivite hazırlayan gönüllü ekibi aynı zamanda bölgede dil etkinlikleri başta olmak üzere bir çok etkinlik düzenledi.

Eski adı ile AGH, yeni adı ile European Solidarity Corps olan programa dair detayları ve bu programa dahil olmak için izleyeceğiniz yolları öğrenebileceğiniz  Ergün Yavuz'un hazırladığı video serilerini aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz. 

Adları, kuralları değişse de Uluslararası Gönüllü Programları, kültürlerarası öğrenmeye önemli katkılar sunuyor. Bizler de yaşanmış deneyimleri sizlerle paylaşmaya büyük önem veriyoruz.

Siz de bir hikayeniz varsa bize yazın, birlikte daha çok gence dokunalım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder