15 Temmuz 2010 Perşembe

AGH Günlükleri: Övgü Polonya'dan bildiriyor (2)


Sanki hiç gitmeyeceklermiş gibi düşünmüştüm ama malesef bu sabah ayrıldılar Rodowo’dan. Kimler mi; İzmir’den , İtalya’dan, Macaristan’dan ve Polonya’dan gelen konuklarımız. Tam tamına 27 gün oldu buraya geleli ve hiç bi haftam olmamıştı bu kadr güzel geçen. Tabi özellikle İzmir’den arkadaşlarımın gelmesi benim için çok büyük bir moral oldu. E bir de diğer ülkelerden gelenlerle de kafalar uyuşunca ortaya çok eğlenceli bir hafta çıktı.



Özellikle de Macaristan gecesinde yapılan bifteği, İtalyan gecesindeki Pesto’yu ve Türk gecesinde yeşil mercimekten yapmaya çalıştığımız mercimek köftesini, ellerimizle açtığımız matıyı, kazanda pişirdimiz un helvasını ve herkesin nasıl silip süpürdüğünü hiçbir zaman unutmayacağım. Bu arada en güzel “National Evening” de bizimdi, halaylarla, danslarla oyunlarla dolu bir gece. Ama aklımdan hiç çıkmayacak bir şey var ki o da, son gün proje için çektiğimiz, küreselleşmeyi anlattığımız komik ve eğlenceli video. Hem çekerken hem de izlerken inanılmaz eğlendik. Tabi grubumuzda Şefik olunca herşey daha da bir eğlenceli oldu. Canlandırdığın karakteri kimse unutmayacak şefik emin olabilirsin:)



Sabah kalktığımda sanki hala buradalarmış gibi hissettim ama kamp çok sessizdi. Çekildiğimiz fotoğrafları gördükçe üzülüyorum, sabaha kadar uyumadık onları geçirmek için kimimiz sabahımn 4’ünde kalktı. Ama büyük sessizlik öğleden sonra bozuldu, 50 yeni konuk. Bu sefer yaş ortalaması biraz 10..:)


Şefik’e, “beni de götürüüüüün” dediğimi hatırlıyorum, bir de otobüsün arkasından koşan Assia ve Vicky’yi..:)

27.06.2010
Övgü Şahin
Polonya

2 yorum:

  1. övgücüm ellerine sağlık, paylaştığın ve desteğin için teşekkür ederiz:))

    YanıtlaSil